WELCOME!
   

Go Back   PY Online Forums - Bringing the Pontiac Hobby Together > PY Welcomes 2004-06 GTO Owners > 04-06 Transmission Tech

04-06 Transmission Tech Automatic or Manual trans issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-29-2006, 10:30 PM
Terry Gartner's Avatar
Terry Gartner Terry Gartner is offline
Ultimate Warrior
 
Join Date: Nov 2001
Location: Coral Springs, FL, USA 3571
Posts: 1,101
Default Has anyone had any tranny problems?

I have the 05 car with an auto tranny. Twice now it has left my wife in the road. She's really giving it to me too. The dealer replaced a couple of sensors in the tranny the first time and it did the same thing again about 100 miles later. Have any of you heard of this problem?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-30-2006, 01:41 PM
Jeff R's Avatar
Jeff R Jeff R is offline
Senior Chief
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 436
Default

I haven't had any tranny issues, but mine's a stick. What are the symptoms? It may not even be a tranny problem. Some '05s have had issues with the pedal sensor (drive by wire). When it goes bad the car goes into "safe mode" and will barely move.

If you haven't already done so try posting over at LS1GTO.com in the Drivetrain section.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:41 PM.

Featured Vendors


Advertising Info