Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-10-2024, 02:59 PM
Commissar Commissar is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2024
Posts: 21
Default Shifting Question - TH400

Hey everyone, I have a recently new to me 68 GTO that I bought and have been tinkering with now trying to get it right. The Engine is a 400 bored 0.030" over and sounds to be running strong attached to a TH400 his/hers hurst shifter.

My problem is when I am at WOT the shifts are very slow, like the car takes a few seconds to figure out what gear to go into (RPM according to hood tach is around 4-4500 when it starts thinking about shifting). Normal driving it shifts fine. Where do I start trying to troubleshoot this? When it does shift it shifts hard. I believe there is an 1800 stall in there. What is some other information that you all need to help me figure this out.

I have some other issues that I need to address as far as timing and carb setup, but those will be a different thread.

 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:20 PM.

 

About Us

The PY Online Forums is the largest online gathering of Pontiac enthusiasts anywhere in the world. Founded in 1991, it was also the first online forum for people to gather and talk about their Pontiacs. Since then, it has become the mecca of Pontiac technical data and knowledge that no other place can surpass.

 




Copyright © 2017