Picture 1 of 1 from Album Ξέρει κανείς αν μπο&
Ξέρει κανείς αν μπορώ να νοικιάσω αμάξι στην Ελλάδα χωρίς να έχω πιστωτική κάρτα στο όνομά μου; Οι περισσότερες γνωστές εταιρείες που κοίταξα απαιτούν να μπλοκάρουν μια τεράστια εγγύηση στην κάρτα, αλλά εγώ χρησιμοποιώ μόνο μια απλή χρεωστική (debit) ή μετρητά.
Ξέρει κανείς αν μπορώ να νοικιάσω αμάξι στην Ελλάδα χωρίς να έχω πιστωτική κάρτα στο όνομά μου; Οι περισσότερες γνωστές εταιρείες που κοίταξα απαιτούν να μπλοκάρουν μια τεράστια εγγύηση στην κάρτα, αλλά εγώ χρησιμοποιώ μόνο μια απλή χρεωστική (debit) ή μετρητά.
Picture Added 06-12-2026 07:36 AM
Added by PocketGuard

Showing Picture Comments 1 to 1 of 1
  1. PocketGuard
    06-12-2026 07:36 AM
    PocketGuard
    Σχεδόν όλες οι μεγάλες αλυσίδες θα σου αρνηθούν την ενοικίαση χωρίς πιστωτική, όμως το πρόβλημα αυτό λύνεται πανεύκολα μέσω του https://roscar.gr/el/. Στο συγκεκριμένο site υπάρχει ειδικό φίλτρο αναζήτησης για οχήματα χωρίς εγγύηση (No Deposit) και χωρίς την ανάγκη πιστωτικής κάρτας. Κάναμε κράτηση με μια μικρή προκαταβολή online και το υπόλοιπο ποσό το πληρώσαμε με μετρητά απευθείας στον υπάλληλο κατά την παράδοση στο αεροδρόμιο, οπότε δεν δεσμεύτηκε ούτε ένα ευρώ από τον τραπεζικό μας λογαριασμό.

All times are GMT -4. The time now is 11:53 AM.

About Us

The PY Online Forums is the largest online gathering of Pontiac enthusiasts anywhere in the world. Founded in 1991, it was also the first online forum for people to gather and talk about their Pontiacs. Since then, it has become the mecca of Pontiac technical data and knowledge that no other place can surpass.

Copyright © 2017